[booking-widget]

Om du inte vill att dina personuppgifter registreras ska du inte använda dig av Medveten Yogas bokningstjänst. Mailadressen används i första hand för att säkerställa möjlig kontakt relaterat till den kurs/klass/event du anmält dig till. Genom att boka kurs genom Medveten Yogas bokningstjänst godkänner du att Medveten Yoga även får maila lugna erbjudanden och nyhetsbrev till dig (några få per år). Du godkänner också att Medveten Yoga får hantera dina personuppgifter enligt Medveten Yogas Privacy Policy I policyn hittar du också information om hur du enkelt avregistrerar dig, om du skulle ändra dig framöver.

<- Tillbaka till alla kurser

DSCF1450_klippt

Vi yogar ytterligare en dag på Göteborgs Naturhistoriska Museum!
Vid fint väder yogar vi ute, annars inne i det vackra biblioteket.

Med ett museum fyllt av djur är temat för yogan självklart just djur. På ett lekfullt sätt utöver vi Kundaliniyoga tillsammans på den internationella yogadagen. Med inspiration från barnyogan beger vi oss ut på äventyr i en yogasaga. Även vi vuxna mår bra av att använda vår fantasi och att känna in kroppen från ett annat perspektiv än det vi oftast använder.

Ta med:
* Yogamatta/liggunderlag
* Filt kan vara skönt under vilan
* Vi yogar barfota i bekväma kläder

Under yogan släpper vi våra prestationskrav och har möjlighet att landa i oss själva, så som vi är, precis i nuet!

Inga förkunskaper behövs.

Välkommen!

DETALJER
Datum och tid: 28/6 kl 18:00-19:00
Plats: Vi möts i entrén till Naturhistoriska muséet i Göteborg. Vid fint väder yogar vi ute, annars inne i det vackra biblioteket.
Pris: Pay it forward! D.v.s. skänk valfri summa till välgörenhet. På plats kommer det finnas Swish-nummer till WWF, Djurens rätt och World Animal Protection.
Max antal: 20 personer, först till kvarn gäller
Lärare: Anna Malcus

Med reservation för ändringar.

<- Tillbaka till alla kurser

Stäng meny
×
×

Kundvagn