Yoga Online

Som utmattad 23-åring, i början av 2000-talet, började jag utöva yoga och det har gett mig verktyg för återhämtning, kraft och närvaro – att veta hur jag ska ta mig igenom de kriser jag möter, likaväl som att njuta av det glittriga i livet. 

”Reload på högsta nivå!” – Deltagare, Yoga Online

Yoga självständigt

Yoga självständigt! Jag guidar dig i mina yoga- och meditationsvideos!

Gratis

Gratis yogavideos, meditationer och några pass i textform.

Yoga Online NPF - för NPF-föräldrar

2017, när min son på 9 år kraschade rejält, föddes min drivkraft kring NPF (autism, ADHD, Tourettes, språkstörning). Jag insåg vilka stora brister det finns i samhället och att jag måste göra det jag kan för att överbrygga dem. I detta medlemsskap stöttar jag dig som, precis som jag, behöver yoga för din egen hälsa, för att orka vara NPF-förälder, för att hitta strategier för att balansera din energi och för att orka vara lågaffektiv.

”Online-yoga för föräldrar med barn med NPF var ett perfekt alternativ för mig som ville hitta en form för att hitta ett mentalt lugn och som har svårt att komma iväg hemifrån. Sedan kombinationen med att få samtala och höra andra föräldrar i liknande situation och få råd och stöd av Anna som har så mycket kunskap och engagemang var väldigt värdefullt.” – Deltagare, Yoga Online NPF

Yoga självständigt, NPF

Yoga självständigt! Jag guidar dig i mina yoga- och meditationsvideos! Du får också NPF-specifikt material.

Gratis

Gratis yogavideos, meditationer och några pass i textform. Här hittar du delar av materialet i portalen.