<- Tillbaka till alla kurser

dscf0393_mindreVi fortsätter vår härliga söndagsyoga, som sträcker sig över hela terminen. Vi kommer jobba med ett antal olika kriyas (pass) och meditationer för att stärka nervsystemet och träna på inre balans. Generellt är detta en kurs där alla kan vara med: gammal som ung, otränad som tränad, erfaren som oerfaren yogi.

Våra prestationskrav lämnar vi utanför yogasalen. Vi jobbar med kroppen och inte emot den.

Yogamattor finns på plats. Vi yogar barfota i mjuka kläder. Du får gärna ta med dig egen filt, för att justera sittställning med och för att hålla värmen under vilan och meditationen.

Tid: Söndagar kl 19:00-20:15,  28 jan-10 juni, ej 11/2, 1/4, 8/4, 13/5 (16 ggr)
Plats: Almåsgången 1, Lindome, Träffpunkten/Fritidsgården
Investering hel kurs: 1450 kr per person. När du betalar via Bankgiro 843-5190 eller Swish 123 653 84 41 så anger du ditt namn och vilken kurs du anmält dig till. Du kan även betala via Friskvårdskuponger eller ActiWay. Mottagare Medveten Yoga Väst.
Prova-på-, och drop-in-priserhttps://medvetenyoga.se/priser/
Lärare: Anna Malcus

Viktigt angående kurs-investeringen! Min åsikt är att alla ska ha möjlighet att träna yoga. Därför har jag ett antal platser med reducerad kursavgift. Det är du själv som ansvarar för att prata med mig om detta. Jag litar på det du säger och du ansvarar för din ärlighet. Sat Nam.

mf-logoactiway-logaMedveten Yoga tar emot betalning via minFriskvård (tidigare Friskvårdskuponger) och ActiWay för de kurser som drivs i egen regi.

Med reservation för ändringar.

<- Tillbaka till alla kurser