Välkommen till din sida.

Låt dig guidas igenom yogapass, meditationer eller andra övningar som du hittar här. Enklast hittar du det material du har tillgång till i nedan lista (du kommer bara åt de sidor du har tillgång till genom ditt medlemsskap). 

Inte medlem än? Det blir du här: 

På denna sida kan du även hantera dina prenumerationer och kontouppgifter, de hittar du i vänsterpanelen ytterligare längre ner (under ”Memberships” och ”Subscriptions”). 

 

Här hittar du alla videos – meditationer, yoga, övningar, osv!

VIDEOBIBLIOTEK

Behöver du fördjupa din sömn eller tar det lång tid för dig att somna? Behöver du öka lugnet och stärka känslan av kärlek till dig själv och till dina nära? Sömnmeditationen är min absoluta favorit för att somna när jag ligger vaken. Avslappningsövningen ligger mig extra varmt om hjärtat, då den uppstod när min son behövde precis just lugn och kärlek i överflöd; så använd den själv eller guida någon annan genom den! 

LJUDFILER

Några tips, några övningar och kortfattat om vad forskningen säger om yoga – allt i textform.

YOGAINFORMATION, TEXT

Korta texter om bland annat grundläggande information om autism och ADHD, viktiga punkter för att minimera risken för skolfrånvaro och vilka som är de tidiga symptomen på autism, enligt ett antal forskningsstudier.

NPF-INFORMATION, TEXT

För dig som har ett gratis medlemsskap – här hittar du ditt gratismaterial:

GRATIS

 

Logga in

Registrera

Ett lösenord kommer att skickas till din e-postadress.