Välkommen till din sida.

Låt dig guidas igenom yogapass, meditationer eller andra övningar som du hittar här. Enklast hittar du det material du har tillgång till i nedan lista (du kommer bara åt de sidor du har tillgång till genom ditt medlemsskap). 

Inte medlem än? Det blir du här: 

På denna sida kan du även hantera dina prenumerationer och kontouppgifter, de hittar du i vänsterpanelen ytterligare längre ner (under ”Memberships” och ”Subscriptions”). 

 

Stärk immunförsvaret och hjärtat, lugna sinnet eller balansera din inre stress. Välj det yogapass som passar dig precis just nu; de flesta är relativt korta pass.

YOGAVIDEOS

Släpp spänningar, oro och ilska, eller aktivera dig själv. På bara några få minuter kan du ändra ditt mentala läge med hjälp av olika meditationer.

MEDITATIONSVIDEOS

Vill du ha en kort pausövning? Har du inte tid med ett helt yogapass? Välj en eller ett par yogaövningar för att mjuka upp rygg, axlar eller nacke på bara någon minut. Eller gör övningarna som underlättar för dig att sitta i lätt meditationsställning!

YOGAÖVNINGAR, VIDEOS

Vill du fördjupa en grundläggande teknik för att balansera mellan aktivitet och återhämtning? Behöver du lära dig att slappna av kroppens muskler? Jag guidar dig igenom djupandning, kroppsscanning och några andra tekniker för att fördjupa inre balans.

YOGATEKNIKER, VIDEOS

Behöver du fördjupa din sömn eller tar det lång tid för dig att somna? Behöver du öka lugnet och stärka känslan av kärlek till dig själv och till dina nära? Sömnmeditationen är min absoluta favorit för att somna när jag ligger vaken. Avslappningsövningen ligger mig extra varmt om hjärtat, då den uppstod när min son behövde precis just lugn och kärlek i överflöd; så använd den själv eller guida någon annan genom den! 

LJUDFILER

Några tips, några övningar och kortfattat om vad forskningen säger om yoga – allt i textform.

YOGAINFORMATION, TEXT

Korta texter om bland annat grundläggande information om autism och ADHD, viktiga punkter för att minimera risken för skolfrånvaro och vilka som är de tidiga symptomen på autism, enligt ett antal forskningsstudier.

NPF-INFORMATION, TEXT

För dig som har ett gratis medlemsskap – här hittar du ditt gratismaterial:

GRATIS

 

Glömt ditt lösenord? Vänligen ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få ett mail med en länk för att återställa ditt lösenord.

Stäng meny
×
×

Kundvagn