FÖR NPF-FÖRÄLDRAR

VÄLKOMMEN TILL DIN MEDLEMSPORTAL!

NPF-YOGA ONLINE

Välkommen du som är förälder till ett barn med NPF-diagnos!
Detta är DIN online medlemsportal.

När allt var som värst ville jag bara gå in i en bubbla där någon kunde ta hand om mig och göra allt mjukt. Med yogan och ett driv från min urkraft så skaffade jag mig kunskap och hittade lösningar. "Du är som ett uppslagsverk", sa en NPF-förälder.

All denna kunskap vill jag dela med dig i denna portal. Jag hjälper dig också att hitta DIN OAS och välkomnar dig in i en online gemenskap och träffpunkt, där vi ger rum för acceptans, respekt och omtänksamhet samt utbyte av vardags-strategier. Du behöver må bra för din skull och för ditt barns.
DU är viktig och värdefull!

Här hittar du LUGNANDE YOGA, GEMENSKAP och INFORMATION som hjälper dig i den vardag du lever i.
Vilket medlemsskap passar dig?

Anmälan öppen

Gratis

NPF-nätverk
Några informationsblad
kr 0 per månad
 • Stöttande NPF-föräldra-nätverk
 • 3 informationsblad:
 • ADHD i korthet
 • Autism i korthet
 • Yoga och forskning

Yoga & Kunskap

Videos och informationsblad
NPF-nätverk
kr139
kr 109 per månad
 • Stöttande NPF-föräldra-nätverk
 • Videobibliotek (yoga & meditation)
 • Ljudfiler (yoga & meditation)
 • Informationsblad med olika fokus:
 • Yoga & meditation
 • NPF
 • Vardagsstrategier
 • Forskning

Inner Circle

Gemenskap
Coaching
Yoga & Kunskap
kr499
kr 399 per månad
 • Allt som ingår i Yoga & Kunskap
 • Gruppcoaching
 • Privatlektion
 • Facebook-grupp:
 • Jag svarar på frågor
 • 1 tema/månad
 • 1 live/månad
 • 1 rekommenderat yogapass och meditation/vecka

FAQ

Vad får jag om jag går med i Kunskap & Yoga?

Kunskap & Yoga är för dig som vill utöva yoga självständigt och även ta del av all information jag samlat om NPF och yoga. Allt det här ingår:

Videobibliotek med yogapass, meditationer och övningar för ex:

 • Bättre sömn
 • Släppa aggressioner
 • Ökat lugn
 • Minska stressen
 • Inre och yttre styrka
 • Stå upp för den du är och det du tror på
 • M.fl.

Ljudfiler med avslappningsövningar och meditationer:

 • Meditation för bättre sömn
 • Avslappningsövning för bättre självkänsla
 • Kroppsavslappning/scanning
 • Guidad övning för att landa och släppa stress

Informationsblad som är korta och lätta att ta till sig. Innehåller både blad om NPF och yoga:

 • Inför skolmöten
 • Tidig upptäckt av autism (forskningsbaserad information)
 • Stöd vid flygresa
 • Var hittar du olika stöd till dig som förälder?
 • Firanden hemma
 • Bortbjuden
 • Övningar för att samla dig
 • Aktiv vila
 • M.fl.

Vad får jag om jag går med i Inner Circle?

Inner Circle är för gemenskapen, samhörigheten och egen utveckling. Det är för dig som vill och har ork att utvecklas ihop med mig. Jag stöttar dig men det är du som gör jobbet.

 • Kunskap & Yoga: Allt som ingår i Kunskap & Yoga ingår även i Inner Circle. 
 • Gruppcoaching: Här möts vi i gruppen, utökar vårt personliga nätverk och du får coachning av mig kring yoga eller NPF.
  1 gång/månad á 1 timme.
 • Privatlektion: Vad behöver du fokusera extra på för att ta dig framåt i din vardag just nu?
  1 gång/månad á 30 min, först till kvarn (5 platser).
 • Facebookgrupp

Vad får jag om jag går med i Gratis-medlemsskapet?

Förutom de användbara informationsbladen om autism och ADHD i korthet får du även ett blad som visar på vad forskningen kan påvisa att yoga gör för oss. 


Det stöttande föräldranätverket är endast för och med NPF-föräldrar. Det är för vår gemenskap, för nya perspektiv och för att få prata med andra som fattar. Vi ses online 1 gång/månad. 

Hur gör jag om jag vill avsluta mitt medlemsskap?

1. Du loggar in på dina sidor, med inloggningen som du får tillgång till när du blir medlem. 

2. Under ”my subscriptions” får du möjlighet att avsluta ditt medlemskap.

Hur mycket yoga måste jag kunna innan jag går med?

Det finns introduktionsvideos och introduktionsblad så du enkelt kan komma igång med Kundaliniyogan om du är nybörjare. För dig som kan grunderna eller yogat en hel del så är det bara att gå vidare till yogapassen och meditationerna. 

NÅGRA NÖJDA DELTAGARE

Online-yoga för föräldrar med barn med NPF var ett perfekt alternativ för mig som ville hitta en form för att hitta ett mentalt lugn och som har svårt att komma iväg hemifrån. Sedan kombinationen med att få samtala och höra andra föräldrar i liknande situation och få råd och stöd av Anna som har så mycket kunskap och engagemang var väldigt värdefullt.
Angelica Larsson
NPF-Yoga Online, Inner Circle
NPF-yogan är verkligen en oas. Tillfällena vi träffades var en andningspaus i vardagen. Yogan fick mig att landa i nuet, att släppa kaoset en stund. Och de andra deltagarna fick mig att känna mig mindre ensam. Det är så skönt att kunna dela utan att förklara bakgrunden. Och sedan du Anna - en fantastiskt ödmjuk yogaledare som delar din erfarenhet och kunskap med sådan värme! 🙏🏻💕 Jag längtar tills nästa kursomgång!
Charlotte Boqvist
NPF-Yoga (IRL)
Stäng meny
×
×

Kundvagn