berg andasVill du veta hur du sänker tempot, sover bättre och ökar lugnet i kropp, sinne och själ? Det löser vi tillsammans!

Prova på – 15 minuter gratis
Du kan boka ett samtal på 15 minuter helt gratis. Syftet är att se vad du har för behov och jag berättar hur jag kan hjälpa dig. Ett sånt här möte gör vi över Skype eller Zoom.

Privatsession
En privatsession är för dig som vill hitta strategier i din vardag för att må bättre. Du kanske idag går från aktivitet till aktivitet och behöver hitta andningshål. Jag kan hjälpa dig hitta dessa och även hur du ska fylla dem med ”bara vara”, istället för ”göra ännu mer”. Du kanske sover dåligt, har problem med spänningar i kroppen eller vill jobba förebyggande med din hälsa.

Individuell plan
Vi utgår från just din situation och du får individuella råd utifrån ett yogiskt perspektiv. Eftersom vi alla är olika så kan en session vara väldigt olik en annan. Med det sagt så jobbar jag i grunden med okomplicerade övningar och tekniker som ger stor effekt. Jag använder yogan som en stor verktygslåda. Dessa verktyg kan vi använda för att öka vårt välmående i vardagen.

Egen praktik
Kärnan i förändring utgår från dig själv så är det viktigt att verktygen passar dig, och att du faktiskt kommer igång och tränar själv mellan sessionerna. Eftersom vi människor är vanemänniskor och det kan vara svårt att börja med en ny vana, så hjälper jag dig med strategier för detta. Egna övningar kan vara allt från hela yogapass, inklusive meditation, till enskilda kroppsövningar, tankestrategier och mentala övningar.

Detta ingår (bl.a.)

  • individuellt anpassade övningar och tekniker att träna på
  • eventuellt en skattning på din sömn och/eller stressnivå (vid start och även som uppföljning)
  • genomgång av din vardag (för att se var, när och hur du vill och kan få in det lugna)

Hur det går till

  • För att boka ett samtal så mailar du mig och jag återkommer med tidsförslag.
  • Under första mötet går vi igenom vad du vill få ut av sessionerna och vi gör en övergripande plan på hur ofta vi ska höras för att du ska uppnå det du önskar.
  • Antingen träffas vi eller så använder vi Skype eller Zoom för att kommunicera.
  • Varje träff/samtal är 60 minuter långt.

Yoga och forskning
Kundaliniyogan är en tradition från Indien, som har sina yogiska beskrivningsmodeller. Idag finns också en hel del forskning på ämnet, som visar att vårt välmående påverkas positivt av de tekniker och övningar vi jobbar med. Bland annat finns det forskning som visar på att just den yogaform som Medveten Yoga utgår ifrån, Kundaliniyoga (MediYoga), är kostnadseffektiv för att förebygga och motverka exempelvis ryggont. Medveten Yoga har dessutom egna siffror som visar på avsevärda förbättringar i sömnkvalitet och stressnivå.

Investering för privatpersoner
Ett tillfälle: 945 kr inkl. moms
Tredje tillfället får du till halva priset.

 

Stäng meny
×
×

Kundvagn