Självklart ska vi ta hänsyn till hur barnet mår

  • Inläggsförfattare:
  • Inläggskategori:Förälder / NPF

När rektorn säger ”självklart ska vi ta hänsyn till hur barnet mår” och jag håller på att ramla baklänges på stolen, samtidigt som jag känner tårarna bränna under ögonlocken.

Gråtfärdig av tacksamhet när någon visar helt vanlig medmänsklighet! Bara för att jag är van vid ett motsatt hållningssätt som ”kan vi verkligen lyssna på barnet här?” eller ”så länge vi vuxna är bestämda så kommer barnet göra som vi säger”. 

Om jag ska behöva bli gråtfärdig över medmänsklighet om och om igen i såna här situationer* – då är det nåt som är fel. Det är DET HÄR FELET som jag inte kan acceptera. Det är det här jag SKA förändra. Medmänsklighet SKA vara grunden.

Ökad medkänsla, ökad medmänsklighet, ökad förståelse för andras perspektiv.

I Kundaliniyogan jobbar vi på ALLT det!! Därför har jag det som verktyg ihop med styrkan av att komma samman. När vi samlas tillsammans i samtal och yoga och skapar peace of mind. Korta stunder och sen mer och mer.

Därför ser jag otroligt mycket fram emot att starta vårterminen 2019 med 3 föreläsningar i Mölndals kommun, ett par online yogakurser, ett par IRL yogakurser och ett exklusivt retreat 1h norr om Göteborg!

Inom kort kommer allt gå att boka i shopen!!

Anna Malcus, Medveten Yoga
www.medvetenyoga.se
DITT LUGN I STORMEN

*med såna här situationer menar jag de som hör till en NPF-förälders vardag. Det man får möta när ett barn har autism/ADHD/Tourettes/språkstörning…

____________________________________________