gräsmattan
Om du inte vill att dina personuppgifter registreras ska du inte använda dig av Medveten Yogas bokningstjänst. Mailadressen används i första hand för att säkerställa möjlig kontakt relaterat till den kurs/klass/event du anmält dig till. Genom att boka kurs genom Medveten Yogas bokningstjänst godkänner du att Medveten Yoga även får maila lugna erbjudanden och nyhetsbrev till dig (några få per år). Du godkänner också att Medveten Yoga får hantera dina personuppgifter enligt Medveten Yogas Privacy Policy I policyn hittar du också information om hur du enkelt avregistrerar dig, om du skulle ändra dig framöver.

<- Tillbaka till alla kurser

För fjärde året i rad erbjuder jag uteyoga i Slottsskogen i Göteborg! Dessa klasser är väderberoende, så kolla in www.facebook.com/medvetenyoga för besked aktuell dag!

Kom med och upplev yoga utomhus! Det är något visst att yoga i gräset och andas in den friska parkluften, med den otroliga rymden ovanför oss. Vi utövar Kundaliniyoga, som inkluderar kroppsövningar, mindfulness, andning och meditation. Vi landar i kroppen med hjälp av yogarörelser eller yogaställningar, samtidigt som vi mjukt stärker och mjukar upp kroppen och hjälper tankarna att sakta ner. Under vilan låter du dig själv bara vara och slappna av. I meditationen tränar vi på att vara närvarande i nuet och uppleva det vi kan ta in från våra sinnen i varje ögonblick. VÄLKOMMEN!

Ta med:

  • Yogamatta/liggunderlag
  • Filt – tänk på att det kan bli svalt, speciellt vid vilan, även då det är varmt ute
  • Dricksvatten

Öppet för alla:

  • Nybörjare som erfarna.
  • För dig som sitter i rullstol, eller tar dig fram utan.
  • För dig som inte får barnvakt – ta med ditt barn.

Frågor? Skicka ett PM till Medveten Yoga på facebook!

Observera att något tillfälle kan bli inställt pga dåligt väder! Så håll alltid koll på facebook aktuell dag: www.facebook.com/medvetenyoga.

Tid: Måndagar 18:45-19:45 – vid fint väder, för besked aktuell dag se detta event: www.facebook.com/medvetenyoga
Datum: 25 juni
Plats: Vi ses på gräsmattan nedanför Björngårdsvillan. Jag är vitklädd! 🙂
Frivillig donation: Swish 123 653 84 41
Lärare: Anna Malcus

Grunderna i Kundaliniyoga:
* Kundaliniyogans struktur: https://medvetenyoga.se/kundaliniyoga-varje-del-ar-viktig/
* Om Kundaliniyoga: https://medvetenyoga.se/kundaliniyoga/

<- Tillbaka till alla kurser